Spring naar inhoud

Team

Fred Triep

Fred Triep woont in Amsterdam-West en heeft via de gemeente een nieuw voorstel ingediend voor buurtbudgetten in Amsterdam Nieuw-West. Zijn initiatief is om meer plantenperken in de buurt aan te leggen zodat de buurt er mooi groen uitziet en het bijtjes aantrekt. 

Gerdien Griffioen

De ontwerpen worden gemaakt door Gerdien. Vanuit het midden van het land verzorgt Gerdien Griffioen Tuinadvies uw tuin op professionele, maar persoonlijke wijze. Van tuinontwerp tot begeleiding bij het aanleggen, van groene stadstuin tot landelijke weelde.

Buro Regen&Water

Buro Regen&Water verzorgt de uitvoering van het project 'Perken met wilde planten in DASNS'. Het ondersteunen van de online-participatie mogelijkheden via deze website en het uitvoeren van de aangewezen plekken gaat in samenspraak met Fred.

WOLVERLEI IMAGE ARCHIVE - MARTIN STEVENS

Martin is vanaf 1965 bezig met fotografie. Hij werkt sinds de jaren 70 als parttime professional fotograaf. Zijn grote passie is de natuur. 30 jaar was hij in dienst van de Vereniging Natuurmonumenten. Sinds 2010 is hij volledig zelfstandig in het bedrijf. Zijn specialisatie is buiten fotografie: landschappen, planten, vogels, insecten en andere dieren. De foto's die gebruikt worden in de keuzewijzer zijn door Martin gemaakt. Deze foto's en meer kan je vinden op zijn website: wolverlei.photoshelter.com

Login om verder te gaan

Aanmelden groengroep
Geef mij een nieuwe code

Annuleren